ervaringen


Ellen
coachee

Ik kwam bij Liesbeth terecht op een moment dat ik zoekend was op voornamelijk werkgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Door concrete oefeningen en een begeleiding die aanzet tot de nodige zelfreflectie heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en wat belangrijk is, in mijn leven. Bovendien lukt het me nu veel beter om bepaalde zaken te kaderen en niet alleen maar zwart-wit te kijken. Een aanpak die voor mij heel goed heeft gewerkt.


Katrien
coachee

“Mijn ervaring met Liesbeth als coach is in één woord ‘subliem’! Met haar kennis en achtergrond weet ze heel goed aan te voelen waar het schoentje wringt en waar je kan groeien. Ook weet ze precies wanneer ze moet sturen of juist moet loslaten. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de mooie inzichten die ik verkregen heb en de grote vooruitgang die ik geboekt heb. Met een coach als Liesbeth heb je een sterke vertrouwenspartner aan je zijde die heel goed weet waar ze mee bezig is. Ik kan haar alleen maar ten volle aanbevelen.”


Maria
coachee

Er zijn momenten dat je het niet meer weet.  En je bent te moe om uit te zoeken of je het wel wilt weten.  Je zit vast, er is geen richting. Liesbeth kwam in mijn leven op een moment dat je vindt dat het er allemaal niet meer toe doet.  Op een heel zachte, integere en respectvolle manier liet zij mij richtingen ontdekken, die ik wel in mij had maar nog niet naar boven had laten komen.
Het mooie aan Liesbeth is, dat ze je geen richting opstuurt.   Je krijgt alle ruimte om alles zelf te ontdekken.  Door gerichte vragen ga je in jezelf de antwoorden vinden die jou een stukje verder op weg helpen.   En op heel korte tijd wordt er een heel parcours afgelegd.  Onvoorstelbaar hoe snel  je evolueert van het echt niet meer weten naar inspiratie en verwachting en hoop.
Ik beschouw Liesbeth als een engel op mijn pad en ben haar enorm dankbaar!  Het is eigenlijk de eerste maal dat ik iemand ontmoet die me niet stuurt of leidt, maar die me volledig omarmt zoals ik ben en die me gewoon mijn eigen kracht laat ontdekken om richtingen te kiezen en te nemen.  En je krijgt op elk moment alle tijd die je nodig hebt.  Zij is er echt voor je! Liesbeth is een warme, sterke, innemende persoonlijkheid met veel inzicht en geduld.”

Maggie
coachee rouwcoaching

“Ik zou jou graag willen bedanken voor de vriendelijke en meevoelende maar niet belerende manier waarop je mij ontvangen en naar mij geluisterd hebt. Na het verlies van mijn man zat ik in een neerwaartse spiraal, ‘alle rek was er uit’ en het leven had nog maar weinig  betekenis. Jij hebt mij geleerd dat loslaten niet gelijk staat met vergeten maar wel met opnieuw geboren worden als een betere, meer evenwichtige persoon die zelfstandig beslissingen mag nemen. Je hebt mij geleerd dat het verleden geen zware steen rond mijn been hoeft te zijn, maar dat het ook een stevige fundering voor een nieuw begin kan zijn. Dankzij jouw begeleiding is het voor mij mogelijk om het verleden rustig en sereen af te sluiten en besef ik dat er geleefd mag worden, ook na de dood. Liefde sterft niet, liefde overwint echt alles. Een heerlijk gevoel. Dankjewel!”


Johnny Weustenraed
trainer Better Minds@Work

“Je enthousiasme, vrolijkheid, maar ook je kwetsbaarheid maken van jou een warm en speciaal iemand. Als coach ben je spontaan, krachtig, zelfzeker en gedreven. Ongetwijfeld zullen heel wat coachees op je pad komen en zullen je groot inlevingsvermogen als een superkracht ervaren!”


Katrien Op de Beeck
HR Business Partner & collega veerkrachtcoach

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een warme en krachtige dame, die met een open blik en veel zorg de coachee begeleidt. Een coach die van aanpakken weet en mooie resultaten boekt. Zoek je een professionele veerkrachtcoach in regio Limburg? Ik raad Liesbeth sterk aan.”