ervaringen

Hilde Heines
nabestaande

Dank voor je mooie en warme manier waarop je de dienst van papa voorging Dank ook voor de mooie tekst die je schreef. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen. Zo warm, zo teder, alsof jij papa zelf zo goed gekend had.

E. Rouschop
nabestaande

“Ik heb veel steun en hulp ontvangen van Liesbeth bij de uitvaartbegeleiding van mijn vader. Helaas moest dit grotendeels via videogesprekken en mail verkeer door de Corona maatregelen. Ondanks die beperkingen heb ik het hele proces als erg prettig ervaren. Bij het overlijden van een dierbare heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je daar allemaal voor moet regelen. Liesbeth initieerde een videogesprek met de directe familieleden en stimuleerde ons tijdens dit gesprek om mooie herinneringen van mijn vader te delen. Haar luisterende oor, medeleven en advies deden mij goed en hebben ervoor gezorgd dat wij samen een mooi afscheid konden creëren voor mijn vader.  Vanuit alle informatie die zij uit het gesprek heeft verkregen heeft zij een prachtig chronologisch verhaal gemaakt dat mijn broer en ik konden aanvullen met eigen teksten en foto’s. Enorm veel dank Liesbeth voor de begeleiding en ondersteuning.”

Stef en Linda Rouschop
nabestaanden

De zeer betrokken en warme manier van de aanpak van Liesbeth heeft ervoor gezorgd dat wij op een hele waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/schoonvader. Zij wist de teksten heel passend te schrijven en beeldend te formulieren, alsof ze hem persoonlijk gekend had. 

familie Tran
nabestaanden

Nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie ceremonie die je voor mijn vader hebt gegeven. Je woorden waren prachtig en beschreven precies hoe papa was. Ik hoorde zelfs van een vriend dat dit de mooiste uitvaart is dat hij ooit naar toe was geweest en hij was naar een heleboel uitvaarten geweest. En dat was grotendeels dankzij jou, daarvoor onze hartelijk dank.” 

Godelieve Demollin
nabestaande

“Bedankt !!! Hoe mooi, warm, …woorden schieten te kort, heb jij het levensverhaal van onze mama op de afscheidsviering verteld. De aankleding, de presentatie, het hele plaatje. Alles dat wij jou verteld hebben, dat ons zo dierbaar aan mama was en is, heb jij uit je pen laten rollen en op papier gezet. Alle genodigden en aanwezigen waren diep onder de indruk van het mooie ‘persoonlijke’ afscheid. Ook de tekst op het rouwprentje, hoeveel hartverwarmende reacties we hier al om hebben gekregen … Wij voelden allen, al van bij het eerste contact, die klik met jou die was er. Wat jij doet is niet enkel ‘maar’ je werk, jij geeft veel meer. Toen we dan de tekst voor op het prentje kregen, wisten we, dit komt helemaal goed! Liesbeth, jij hebt ons een stukje rust gegeven!
Van uit ons ❤️ duizend keer dank!

Ronny
nabestaande

“Ik denk dat ik namens de familie mag zeggen dat we zeer aangenaam verrast waren door onze afscheidsspreker Liesbeth. Eigenlijk wisten we niet waar we ons aan moesten verwachten. Tijdens het voorbereidend gesprek kregen we opeens te maken met een zeer warme en geïnteresseerde jonge dame, die enorm haar best moest doen om het gesprek in goede banen te blijven leiden. De verhalen, ervaringen of belevingen vlogen in het rond en als we dan tijdens de viering ervaren hoe Liesbeth er in geslaagd is tot een coherent en warm ‘gloedvol’ geheel te komen, is dit op zijn minst vermeldenswaardig. Ons moeke werd op dat moment ook een klein beetje haar ‘moeke’ en beste Liesbeth, daar willen we je dan ook van harte voor danken.”